Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sportchefen: "Hummels stannar länge"

Mats Hummels är ryktenas man den här sommaren. Mittbacken uppges vara högvilt för både Manchester United och Barcelona men nu har Michael Zorc, Dortmundslegendar och nuvarande sportchef, skjutit ner de ryktena.

– Mats kan leda ett lag, han är en utmärkt speluppbyggare och är ett riktigt proffs. Vi är glada och lite stolta att han har bestämt sig för att vara BVB trogen en lång tid framåt, säger han till Goal.

Med det sagt: Glöm att spekulationen slutar här.

Publicerad 2014-07-30 kl 12:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons