Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan vill ersätta Balotelli med Premier Leagues rekordvärvning

Sillybloggen

Milans jakt på en ersättare till Mario Balotelli fortsätter. Efter att ha insett att man inte har råd med varken Jackson Martinez (Porto) eller Mattia Destro (Roma), försöker man nu enligt Gazzetta dello Sport med Fernando Torres istället.

I väntan på att Angel Di Maria blir klar för United är Torres fortfarande Premier Leagues dyraste övergång genom tiderna. Nu kan alltså rekord-Torres vara på väg till Serie A.

Det finns dock en del problem att lösa innan Torres kan dra på sig den rödsvarta tröjan. Dels så vill Milan bara låna spanjoren och dels så har man inte råd att betala hans lön. Torres tjänar ca 55 miljoner den här säsongen och ca 65 miljoner nästa säsong.

Milan sägs bara vara beredda att hosta upp en lön på ca 30 miljoner kronor. Det återstår att se hur man ska kunna lösa den problematiken.

Gazzetta dello Sport skriver också att Milan tittar på alternativ som t ex Fabio Borini och Roberto Soldado.

Annons

Fernando Torres som inte fanns med i Chelseas trupp mot Leicester i lördags gjorde bara fem mål på tjugoåtta matcher för Chelsea ifjol.

Publicerad 2014-08-26 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto