Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool hoppas presentera Valdes inom kort

Tidigt i somras lämnade Victor Valdes Barcelona efter 22 år i klubben. Spanjoren hade varit i Barca sedan tio års ålder och varit självklart förstaval under en lång tid men under förra säsongen ifrågasattes han allt mer.

Inom kort kan det vara klart med en ny klubbadress för Valdes. Enligt brittiska tidningen Daily Express så hoppas Liverpool på att kunna presentera värvningen inom de kommande veckorna. 32-åringen kommer enligt tidningen att genomföra en läkarundersökningen under landslagsuppehållet innan han presenteras för Pool. I Premier Leauge-klubben får han konkurrera med Simon Mignolet om målvaktsplatsen.

Publicerad 2014-10-03 kl 09:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons