Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Roma och Juventus i kamp om City-försvarare

Roma och Juventus är inte bara heta antagonister kring ligatiteln, nu verkar de vara ute efter samma mittback också. Enligt Tuttosport vill nämligen de båda italienska klubbarna värva Manchester Citys mittback Matija Nastasic.

Eftersom City värvade Elaquim Mangala i somras har den unge serbens hamnat utanför startelvan och kan därför alltså vara på väg bort från klubben. Återstår att se om Roma eller Juventus försöker värva Nastasic redan i januari eller nästa sommar.

Publicerad 2014-10-09 kl 15:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons