Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atlético förbereder januari-bud på Cech

Petr Cech har blivit förpassad till andremålvakt i Chelsea efter att 22-årige Thibaut Courtois fått chansen efter flera säsonger på lån. Den rutinerade tjecken har tidigare deklarerat att en bänkplats inte är något alternativ för honom. Det finns därför en del som talar för att Cech försvinner från klubben i januari.

Enligt Daily Star är Atlético Madrid en av klubbarna som är intresserade av 32-åringen. Champions League-finalisten från i våras bevakar enligt tidningen situationen nära och förbereder ett bud i januari.

Publicerad 2014-10-12 kl 13:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons