Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Rabiot vill till Roma

Adrien Rabiot var ytterst nära att lämna PSG för Roma i somras. Nu under hösten har ryktena fortsatt att florera kring den franske talangen. Arsenal, Chelsea, Juventus och Roma har alla nämnts som tänkbara nya destinationer i vinter. Det har till och med snackats om att han skulle kunna förlänga med PSG.

Men nu säger Rabiot själv att han vill till Roma.

-Roma? Det fanns verkligen något i somras. Vi får se vad som händer de närmsta veckorna. Roma var mitt val, de är ett stort lag, de har ett spännande projekt och de spelar i Champions League, säger Rabiot till Canal Football Club.

Det återstår att se vart Rabiot hamnar i januari, men det verkar som om han själv har saken klar för sig vart han vill någonstans.

Publicerad 2014-10-13 kl 10:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons