Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG intresserat av holländsk landslagsman

Nigel De Jongs kontrakt med Milan går ut nästa sommar och enligt rapporter vill holländaren förlänga sitt kontrakt med Milano-klubben. Men enligt Corriere dello Sport är det inte så enkelt. De Jong och hans agent vill ha ett treårskontrakt medan Milan erbjuder ett kontrakt till 2017.

Dessutom verkar Milano-klubben inställda på att försöka sänka De Jongs årslön från 32 miljoner kronor till 27 miljoner. Om De Jong och Milan inte skulle komma överens saknas inte intressenter. Tidigare har det ryktats om att Manchester United och Louis Van Gaal vill ha honom och nu sägs även PSG ha hört av sig till holländarens agent kring den rådande situationen.

Kanske kan Zlatan få en ny mittfälts-kollega redan  i januari.

Publicerad 2014-10-14 kl 11:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons