Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Premier League-duo jagas av italiensk storklubb

Enligt The Mirror vill Napoli förstärka med två engelska Premier-spelare under januaris transferfönster.  Den engelska tidningen menar att den italienska storklubben är ute efter Liverpools ytterback, Glen Johnson och Manchester Citys mittfältare James Milner.

Både Johnson och Milner har utgående kontrakt till nästa sommar, vilket innebär att Liverpool och City kan komma att vilja få ut lite pengar innan de försvinner gratis från klubben. Spelarnas årslöner måste dock troligen sänkas om Napoli ska kunna värva dem.

Publicerad 2014-10-15 kl 13:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons