Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Van Gaal har Dortmund-mittfältare i åtanke.

Det handlar om den tyske spelaren İlkay Gundogan. Gundogan är för tillfället ännu inte tillgänglig till spel i Borussia Dortmund efter en skada som haft honom borta från spelplanen i mer än en säsong. Dock så sägs vara på väg tillbaka och uppges vara spelklar under de närmsta veckor. Enligt tidningen Metro så sägs Manchester Uniteds tränare Louis Van Gaal vara intresserad av Gundogan. Dock så måste Gundogan först komma tillbaka i matchform och bevisa att han tillhör i de stora fotbollsscenerna.

Publicerad 2014-10-15 kl 16:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons