Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea och Arsenal på jakt efter portugisisk talang

Efter att ha avslutat U19-EM som turneringens näst bäste målskytt med sina fem mål och blivit finalist med sitt Portugal är André Silva nu ett lovande stjärnskott. 18-åringen debuterade i Augusti förra året för Portos B-lag och trots sin ålder har han fått förtroendet av coachen.

Men Silva har avböjt en förnyelse av sitt kontrakt som går ut i Juni 2015. Hans avsikt är att lämna och gå vidare till Premier League där Arsene Wengers Arsenal och José Mourinhos Chelsea verkar ha uttryckt sitt intresse för den unge portugisen, enligt tidningen Mirror.

Publicerad 2014-10-22 kl 15:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons