Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pep Guardiola hintar om återförening med Victor Valdes

Pep Guardiola hintar om återförening med Victor Valdes.

Enligt tyska tidningen Die Welt, så har Bayern Munchen ögonen på den före detta Barcelonamålvakten Victor Valdes som alternativ för att lösa Bayerns målvaktsproblem.

I dagsläget kan Münchentränaren Pep Guardiola endast räkna med den tyske Manuel Neuer. Även ifall världsmålvakten, som blev belönad tidigare i år av FIFA som årets målvakt i ”världselvan” samt blev belönad som turnerings bäste målvakt under VM i Brasilien nu i somras, inte visar tecken på bekymmer så vill Guardiola försäkra sig med en säker avbytare. Med ännu mer anledning nu när andremålvakten Pepe Reina har ådragit sig en muskelskada och även tredjemålvakten Tom Starke som gick på en skada förra helgen och sägs vara borta en längre period.

Valdes har inte spelat sedan mars 2014 då han tvingades kliva av knäskadad mot Celta Vigo. Den spanske målvakten tvingades till operation och blir borta i minst sju månader. Pep Guardiola tränade FC Barcelona under perioden 2008-2012 och vann totalt 14 troféer under den tiden i Barcelona.

Publicerad 2014-10-22 kl 15:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons