Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool jagar succéanfallaren

West Bromwichs anfallare Saido Berahino har haft en lysande höst och naturligtvis har det inte gått de engelska storklubbarna förbi. Tidigare ryktades det om att Tottenham skulle vara intresserat av att värva den engelska U-21 landslagsmannen.

Nu skriver Daily Mail att även Liverpool ger sig in i jakten på Berahino och att de vill värva honom redan i januari. Tottenham ska tidigare ha lagt ett bud runt 175 miljoner kronor, något som WBA ansett vara alldeles för lite då de värderar sin anfallare till närmare 300 miljoner kronor.

Det återstår att se om Liverpool är beredda att acceptera den prislappen.

Publicerad 2014-10-28 kl 13:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons