Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Adriano nära Europa-comeback

Kommer ni ihåg Inter- och Romaspelaren Adriano?

Efter sin flykt ifrån Europa har karriären mestadels bestått av fester och alkohol. Sedan 2011 har brassen enbart spelat fyra matcher i den brasilianska ligan. Nu är han i alla fall nära en comeback till Europa.

Enligt Sambafoot.com är Adriano nära ett kontrakt med Le Havre som spelar i den franska andra ligan.

– Adriano kommer att komma till inom de närmsta dagarna för att bekanta sig med klubben. Det här är ett projekt på sex månader där vi kommer göra allt för att han snabbt ska kunna spela igen, säger Le Havres ordförande Christophe Maillol till sajten.

Det som dock kan sätta stopp för övergången är att brassen just nu är åtalad i en knarkhärva hemma i Brasilien. Anfallaren riskerar 15års fängelse om han döms. Så frågan är om det blir fängelse eller den franska västkusten för den forne världsstjärnan.

 

 

 

Publicerad 2014-11-05 kl 09:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons