Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Holländsk back på väg in till United

Louis Van Gaal tog i somras brons med det holländska landslaget. En av de första värvningarna han gjorde till sin nya klubbadress var att hämta in en av sommarens nyckelspelare Daley Blind. Nu vill tränaren ta in ytterligare en holländare till Manchester United.

Sun Sport skriver att Bruno Martins Indi ska vara aktuell för en flytt till de brittiska öarna. Försvararen som under världsmästerskapet mest blev känd för de stora ögonen spelar idag för Porto. 22-åringen anlände till Portugal direkt efter mästerskapet i Brasilien, och frågan är nu ifall en ytterligare flytt väntar Martins Indi.

 

 

Publicerad 2014-11-06 kl 11:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons