Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wengers påfyllda plånbok inför januari

Arsenal har precis som många andra förhandsfavoriter tufft i Premier League. Laget ligger redan nu hela tolv poäng efter Chelsea. Detta gör att man nu planerar att värva under januarifönstret för att kickstarta igång säsongen igen. Enligt uppgifter till Daily Mirror kommer Arsene Wenger få en välfylld plånbok med £20 miljoner för att fylla på i truppen i vinter.

Framförallt är det en mittback som prioriteras då Laurent Koscielny fortfarande är skadad. Som bloggen tidigare rapporterat är Manchester Uniteds Chris Smalling på fransmannens radar. Namn som även nämns är Celtics  Virgil van Dijk och Aston Villas holländska mittback Ron Vlaar

Publicerad 2014-11-11 kl 09:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons