Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Simeone Citys huvudval efter Pellegrini

Manuel Pellegrinis framtid i Manchester City ser allt mer osäker ut. Efter en rad besvikande resultat sägs förtroendet för chilenaren ha minskat. City är nära att åka ut Champions League redan efter gruppspelet, i år igen.

Därför kan Manuel Pellegrini hänga löst när säsongen är slut, det skriver Daily Star. Tidningen skriver också att klubbens ägare redan nu har börjat titta på ersättare till Pellegrini. Och huvudvalet ska vara Atlético Madrids hetlevrade Diego Simeone.

Publicerad 2014-11-12 kl 07:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons