Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mancini vill värva Atletico-anfallare

Inter sparkade nyligen tränaren, Walter Mazzarri och ersatte honom med Roberto Mancini och enligt Corriere dello Sport vill Inters ledning förstärka med spelare som passar in i den nye tränarens spelsystem. En av de spelare som Mancini sägs vilja ha är Atleticos Madrids italienske anfallare, Alessio Cerci.

Cerci har haft svårt att ta en ordinarie plats i Atleticos startelva och skulle passa bra in i Mancinis 4-2-3-1-system. Inter kan tänkas låna honom i januari för resten av säsongen. Corriere dello Sport skriver även att Inter har tagit kontakt med Torino angående deras ytterback Matteo Darmian.

Publicerad 2014-11-17 kl 14:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons