Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Moyes två drömvärvningar"

Som bekant blev David Moyes klar förra veckan för spanska Real Sociedad. Enligt Sunday Times verkar skotten nu ha klart för sig vilka han vill ta in i laget. Det handlar om Tottenhams Roberto Soldado och Man Uniteds Ashley Young. Soldado som anlände till Tottenham sommaren 2013, har inte uppnått Tottenhams förväntningar och därmed ryktas bli utlånad. Även Ashley Young som fått allt för lite speltid på senare tid verkar vara på väg ifrån England och Old Trafford. Enligt tidningen kommer United att försöka sälja 29-åringen i januarifönstret.

Publicerad 2014-11-17 kl 16:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons