Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan vill byta Pazzini mot Okaka

Anfallaren Stefano Okaka är het efter en fin höst med Sampdoria och gjorde även mål för det italienska landslaget mot Albanien i veckan. Den italienske anfallaren har intresse från både Premier League och Bundesliga och nu även från Milan.

Enligt Gazzetta dello Sport ska Okaka redan meddelat att han inte vill förlänga det kontrakt som går ut 2016 med Sampdoria. Milan-tränaren Filippo Inzaghi ser Okaka som en mycket lämplig anfallare till sitt lag och Milan ska ha tagit kontakt med Sampdoria för att försöka byta honom mot Giampaolo Pazzini.

Pazzini som inte har fått speciellt mycket speltid i Milan under hösten har ju spelat i Sampdoria tidigare. Det kan dock komma att bli svårt att övertala tränare Sinisa Mihajlovic om att göra sig av med Okaka då han varit anfallets referenspunkt under hösten. Men då 25-åringen gjort klart att han inte vill förlänga med klubben kan Sampdoria tvingas att sälja honom.

Sampdorias president Massimo Ferrero har tidigare sagts vilja få “hem” Antonio Cassano till sommaren och kanske kan Sampdoria komma att återförena det anfallspar som tog klubben till en Champions League-plats säsongen 2009/10.

Publicerad 2014-11-20 kl 10:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons