Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hammarby ryktas jaga Gefles kapten

Gefles kapten Marcus Hansson sitter på ett utgående kontrakt och enligt Gefle Dagblad kan Hammarby vara nästa destination för 24-åringen. Men den hårt jobbande mittfältaren vill inte kommentera. Andra- och tredjedivisionen i England ska även vara en möjlighet för Hansson.

– Jag vill ha klart var jag ska spela nästa säsong så fort som möjligt. Men inte heller stressa iväg någonting utan verkligen känna mig för ordentligt. Så fort någonting blir klart så kommer jag att berätta det, säger Hansson till GD.

Publicerad 2014-11-21 kl 19:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons