Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan nobbade Barcelonas bud på supertalangen

Hachim Mastour har ännu inte debuterat för Milans A-lag, men ändå är han hett villebråd för de största europeiska klubbarna. Enligt Corriere dello Sport ska nämligen Milan ha nobbat Barcelonas bud på supertalangen.

16-årige Mastour skrev i somras på sitt första professionella kontrakt med Milan som sträcker sig till 2017. Kanske var det självaste, Neymar, som rekommenderade Barcelona att värva Mastour då de figurerat ihop i en Red Bull-sponsrad jonglerings-video.

Publicerad 2014-11-21 kl 14:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons