Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Van Persie kan lämna gratis nästa sommar

Robin van Persie gjorde stor succé under sin första säsong i Manchester United och hade en stor del i ligatiteln 2012/2013. Men förra säsongen var tyngre för van Persie som bland annat fick delar av säsongen förstörd av skador. I inledningen av denna säsong har holländaren inte heller riktigt gått att känna igen, och nu ryktas det om att han är på väg bort från United.

Bland annat så skriver The Independent att van Persie kan lämna klubben gratis när hans kontrakt går ut i juni 2016. United har en hög prislapp på anfallsstjärnan och den lär bli svår att matcha för intresserade klubbar enligt tidningen.

Publicerad 2014-11-23 kl 13:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons