Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal vill ha Moutinho - men skräms av prislappen

João Moutinho har haft tunga 18 månader i Frankrike, och kan försöka återväcka karriären i Premier League. Han var nära att flytta till Manchester United redan i somras, men affären hann inte lösas.

João Moutinho har haft en tung tid i AS Monaco. Han har haft det svårt att få ut något vettigt planen och har setts som en floppvärvning. Den 28-åriga mittfältaren har dock ett gott rykte, och har gjort fortsatt starka prestationer för det portugisiska landslaget.

Nu skriver L’Équipe att Moutinho kan säljas i januari eller sommar. João Moutinho, som köptes för 230 miljoner kronor, ska ha ett utgångspris på 280 miljoner kronor om klubbar vill köpa honom i vinter. Det är primärt Premier League som ska vara aktuellt, och klubbarna som ska vara intresserade inkluderar Arsenal, Manchester United, och Tottenham.

L’Équipe menar att Moutinho redan i somras bad sin agent om en flytt, och att han var nära att flytta till United i en paketaffär med Falcao. Problemet var att Falcaos affär tog längre tid än väntat, och Moutinhos hög lön var ett problem då han har en skattefri lön i Monaco. Det fanns därmed ingen tid kvar att lösa en övergång under de sista transferdagarna. Högst prio är dock att få till en affär med någon klubb i januari.

Publicerad 2014-11-24 kl 18:02

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons