Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal vill ha Moutinho - men skräms av prislappen

Sillybloggen

João Moutinho har haft tunga 18 månader i Frankrike, och kan försöka återväcka karriären i Premier League. Han var nära att flytta till Manchester United redan i somras, men affären hann inte lösas.

João Moutinho har haft en tung tid i AS Monaco. Han har haft det svårt att få ut något vettigt planen och har setts som en floppvärvning. Den 28-åriga mittfältaren har dock ett gott rykte, och har gjort fortsatt starka prestationer för det portugisiska landslaget.

Nu skriver L’Équipe att Moutinho kan säljas i januari eller sommar. João Moutinho, som köptes för 230 miljoner kronor, ska ha ett utgångspris på 280 miljoner kronor om klubbar vill köpa honom i vinter. Det är primärt Premier League som ska vara aktuellt, och klubbarna som ska vara intresserade inkluderar Arsenal, Manchester United, och Tottenham.

Annons

L’Équipe menar att Moutinho redan i somras bad sin agent om en flytt, och att han var nära att flytta till United i en paketaffär med Falcao. Problemet var att Falcaos affär tog längre tid än väntat, och Moutinhos hög lön var ett problem då han har en skattefri lön i Monaco. Det fanns därmed ingen tid kvar att lösa en övergång under de sista transferdagarna. Högst prio är dock att få till en affär med någon klubb i januari.

Publicerad 2014-11-24 18:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto