Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United villiga att öppna kassavalvet för Bale

Enligt spanska sajten “Fichajes” är Manchester United beredda att hosta upp närmare 1 miljard kronor för att locka över Gareth Bale till klubben. Real Madrid sägs vara intresserat av att värva Chelseas Eden Hazard och skulle kunna sälja Bale för att få loss pengar till att köpa belgaren.

Ryktet om att Bale skulle kunna hamna i United bör dock tas med flera nypor salt. Walesaren har vid flertalet tillfällen sagt att han trivs bra i Real Madrid och att han inte vill lämna klubben. Nyligen sa också bland annat Sky Sports Graham Hunter att United inte har en chans att värva Bale.

Publicerad 2014-12-18 kl 11:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons