Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United redo med monsterbud på Bale

Sillybloggen

Det kallas silly season av en anledning och vissa rykten är mer uppseendeväckande än andra. Dessa uppgifter, från den spanska tidningen AS, hör definitivt till den mer långsökta kategorin, men samtidigt är det den ofta välinformerade journalisten Guillem Balague som står för rapporterna….

Nåväl, AS och Balague uppger att Manchester United är redo att lägga ett bud på nästan en och en halv miljard kronor (!) för att locka Gareth Bale från Real Madrid tillbaka till Premier League. Walesaren tillhörde ju Tottenham tidigare under karriären, innan han såldes som världens dyraste spelare till den spanska ligabjässen sommaren 2013.

Enligt AS vill Louis van Gaal värva två mittbackar under vintern, plus en stjärna som kan ”avgöra matcher på egen hand”, och till den sistnämnda rollen ser han Bale som klippt och skuren.

Samtidigt uppges det vänsterfotade kraftpaketet trivas bra i La Liga, och Real Madrid ska inte vara särskilt suget på att sälja honom.

Annons
Publicerad 2014-12-23 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto