Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Eikrem väljer bort Malmö FF

Enligt norska Aftonposten ska Magnus Wolff Eikrem vara överens med grekiska PAOK om en övergång i januari. Den grekiska serieledaren ska ha vunnit racet om den norska mittfältaren och förhandlar just nu med spelaren om det personliga kontraktet.

Som Fotbollskanalen tidigare skrivit så har Malmö FF varit intresserade av 24-åringen som för två veckor sedan bröt sitt kontrakt med Cardiff. Även Molde och ett gäng lag i Bundesliga ska ha jagat Eikrem men ska nu alltså fått nobben. Den norska landslagsmittfältaren blir i PAOK lagkamrat med svenska Sotiris Papagiannopoulos.

Fotbollskanalen har sökt spelarens agent för en kommentar.

Publicerad 2014-12-29 kl 09:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons