Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mourinho: “Messi kommer alltid vara Barca”

Under januarifönstret ryktades Lionel Messi till bland annat Chelsea, efter den påstådda konflikten med Luis Enrique. Dock bekräftar José Mourinho i en exklusiv intervju med Gazzetta dello Sport att han har svårt att se 27-åringen i en annan klubb än Barcelona.

– Jag tror att det är svårt. Känslan är att Messi alltid kommer vara Barca. Jag kan ha fel då man aldrig vet hur morgondagen ser ut inom fotbollen, men jag kan inte se en spelare på hans nivå lämna den klubben, säger den portugisiske managern.

Publicerad 2015-03-02 kl 13:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons