Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Icardi och Inter ännu inte överens

Inters anfallare Mauro Icardi har gjort en stark säsong och ligger för närvarande tvåa i skytteligan efter Carlos Tevez. Medan Chelsea ryktas vilja värva honom till sommaren jobbar Inter febrilt med att förlänga argentinarens kontrakt.

Enligt Sportmediaset är dock inte Icardi och Inter överens om det nya kontraktet som ska sträcka sig till 2019. Inter vill att det nya kontraktet ska gälla från och med sommaren 2016, medan Icardi och hans agent vill att det ska börja gälla från och nu.

Icardis nya årslön lär ligga runt 27 miljoner kronor.

Publicerad 2015-03-03 kl 14:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons