Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ben Arfa på marknaden igen

Efter fiasko i Newcastle och Hull och en havererad flytt till Nice, där han inte fick spela eftersom han redan varit kontrakterad av två klubbar under en och samma säsong, går Hatem ben Arfa för närvarande klubblös. Men enligt L’Equipe kan en ny klubb vara på gång. Det är Al Jazira i Förenade Arabemiraten som sägs vara intresserat. Och skulle fransmannen gå dit innebär det att han återförenas med tränaren Eric Gerets som tränade honom i Marseille innan flytten till England.

Publicerad 2015-03-09 kl 09:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons