Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenham bjuder in supertalangens familj

I vintras försökte Tottenham plocka PSG-mittfältaren Adrien Rabiot, men en affär föll sedan PSG gav garantier om speltid under våren. Nästa säsong vill dock Rabiot ha en ordinarie startplats för att utmana om EM 2016-platserna, och därför finns det fortfarande möjligheter för honom att flytta.

France Football skriver att Rabiot-familjen har blivit officiellt inbjuden till Tottenham för att besöka klubbens anläggningar under några dagar. Det är oklart om en affär skulle vara permanent eller ett lån.

Publicerad 2015-03-10 kl 17:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons