POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United-lån vill inte återvända till klubben: Trivs utmärkt här

Manchester Uniteds utlånade anfallare Angel Henriquez, 20, gör succé i Dinamo Zagreb. På 23 matcher i den kroatiska ligan och Europa League den här säsongen har chilenaren gjort 13 mål. Nu berättar han för Dinamos hemsida att han inte vill återvända till United.

– Jag trivs utmärkt i Dinamo och i Zagreb. Jag trivs utmärkt både på och utanför planen och det är därför jag vill stanna. Folk har accepterat mig här och jag har fått många vänner. Zagreb är en vacker stad och fansen älskar mig, säger han.

– Dinamo försöker köpa loss mig vilket betyder att de är nöjda med mig.

Publicerad 2015-03-11 kl 09:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå