POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tysk målvakt istället för De Gea i Real?

Sillybloggens uppdrag är att leverera helsanningar, halvsanningar, rykten, uppgifter spekulationer och uppenbara fabuleringar. Det är det Sillybloggen handlar om – därför är det rimligt att Sillybloggen bortser från att det är engelska Daily Morror som rapporterar om övergångsrykten kring spanska Real Madrid. Hursomhelst, tidningen skriver att Real Madrid överväger att lägga ner jakten på David De Gea och att de istället vänt blicken mot Tyskland för att hitta en ny målvakt. Varför? Jo, det skulle nämligen bli rejält mycket billigare att lösa Bernd Leno från Bayer Leverkusen än De Gea från Manchester United. Enligt tidningen skulle 23-årige Leno som gjort succé för Bundesligaklubben i Champions League kosta cirka 150 miljoner kronor. Rena rama rea-priset jämfört med De Gea.

Publicerad 2015-03-31 kl 07:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå