POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Manchester City vill värva av Liverpool och Arsenal

Efter att Manchester Citys titelchanser nästintill försvunnit har nu klubben börjat titta på nya spelare till nästa år. Tränaren Manuel Pellegrini ska vilja förstärka mittfältet och har nu pekat ut de spelarna som han vill få in i truppen. Enligt Daily Mail ska siktet vara inställt på Arsenals Jack Wilshere och Liverpools Jordan Henderson. Enligt tidningen ska Samir Nasri och Vincent Kompany istället vara på väg att lämna klubben.

Publicerad 2015-04-08 kl 07:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå