POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Juventus intresserat av Monaco-försvarare

Ikväll väntar det spännande returmötet mellan Juventus och Monaco, en match som kommer avgöra vilket lag som tar sig semifinal i Champions League. Kanske håller Juventus även ett extra öga på Monacos ytterback Layvin Kurzawa under kvällens drabbning.

Enligt Sportmediaset är nämligen Juventus intresserat av att värva vänsterbacken till nästa säsong och Juves sportdirektör, Giuseppe Marrotta, ska enligt uppgifter diskutera en eventuell affär med Monaco i samband med kvällens möte.

22-årige Kurzawa gjorde landslagsdebut för Frankrike i höstas.

Publicerad 2015-04-22 kl 13:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå