POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

PSG förhandlar med holländsk stortalang

Holländska PSV har bekräftat att franska PSG i januari la ett bud på 185 miljoner kronor för Memphis Depay, den nya stortalangen inom holländsk fotboll. Då blev det ingen flytt, men Voetbal International skriver nu att PSG och Depay har haft nära kontakt under den senaste tiden.

PSV har redan erkänt att 21-åringen Depay är förlorad i sommar. Prislappen varierar beroende på källa, från 230 miljoner kronor till 325 miljoner kronor, men PSG ska vara redo att betala oavsett belopp. Depay har redan pratat om PSG med van der Wiel, och även om han föredrar Premier League så ska han vara villig att snart besöka Paris för att fortsätta förhandlingarna, som redan har påbörjats via agenten.

Publicerad 2015-04-22 kl 17:27

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto