Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hjälte i Champions League - jagas nu av West Ham

Javier Hernandez gjorde det avgörande målet när Real Madrid slog ut stadsrivalen Atletico och tog sig till semifinal i Champions League. Den mexikanska anfallaren som tillhör Manchester United har fått sparsamt med speltid i Spanien och förväntas röra på sig i sommar. Nu rapporterar Daily Mail om att West Ham ska fattat tycke för 26-åringen och vill locka över honom till Boleyn Ground.

Real Madrid har en utköpsklausul på anfallaren men ser inte att köpa loss mexikanen. I såna fall så lär Manchester United vara sugna på att göra sig av med Hernandez relativt billigt i sommar då man inte verkar vilja inkludera honom i sin egen spelartrupp.

Publicerad 2015-04-24 kl 17:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons