POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Tottenham bjuder 200 miljoner för fransman?

I vintras la Tottenham ett bud på den 22-åriga yttern Florian Thauvin, vilket förkastades av OM då Marcelo Bielsa är ett stort fan av spelaren. Nu lär dock Bielsa försvinna, och OM har tröttnat på att misslyckas med att få ut Thauvins kunnande.

OM köpte Thauvin för 140 miljoner kronor sommaren 2013 och vill göra en vinst på honom. Le Parisien säger att OM:s president Labrune har träffat representanter från Tottenham, och att de vill ha nära 200 miljoner kronor för honom.

Publicerad 2015-04-30 kl 15:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå