Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vieira kan lämna City för Ligue 1-klubb

Patrick Vieira har ryktats vara en potentiell ersättare för Pellegrini i Manchester City, eftersom Vieira redan är anställd som klubbens tränare för elite development squad och ses som ett framtida huvudtränar-namn av ledningen. Frågan är dock om City vågar chansa med Vieira såhär tidigt.

Olympique de Marseille letar ny huvudtränare, och förutom namn som Ranieri, Villas-Boas, och Mazzarri så pratas det nu allt mer om Vieira, enligt Daily Telegraph. OM ska prioritera en utländsk tränare, men om rätt franskt namn dyker upp så är de villiga att gå på det.

Publicerad 2015-04-30 kl 14:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons