Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSV vill ha Larsson eller Coruna som Depays ersättare

Att Sam Larsson är ett hett namn i Holland just nu har väl knappast undgått någon. PSV uppges vara väldigt intresserade av att värva Heerenveen-mittfältaren som ersättare till Memphis Depay – som med stor sannolikhet lämnar för en europeisk storklubb i sommar. Voetbal International uppgav i går att Larsson redan skulle vara klar för PSV. Men enligt Total Dutch Football finns det andra namn med i leken fortfarande. Även Twentes Jesus Corona finns under PSV:s bevakning och enligt sajten så står det mellan honom och Larsson om vem som ersätter Depay.

Publicerad 2015-05-07 kl 11:02

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons