Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Italiensk media: Milan vill ha Zlatan

Tidigare har italienska La Repubblica upgett att Milan vill köpa tillbaka Zlatan Ibrahimovic. Med tanke på att klubben håller på att skaffa sig nya investerare från Asien är en återkomst kanske inte helt omöjlig.

Nu skriver Corriere dello Sport att Zlatans agent, Mino Raiola, ska ha kontaktat Milan för att hålla sig uppdaterad kring försäljningen av klubben. Tidningen skriver att Milan gärna vill göra stort avtryck på sommarens transfermarknad och att värva tillbaka Ibrahimovic skulle naturligtvis vara en stor fjäder i hatten.

Corriere menar dock att svenskens lön är ett stort hinder och att det i så fall måste lösas på något sätt om en värvning ska bli möjlig.

Publicerad 2015-05-08 kl 14:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons