Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG vill byta Lavezzi mot di María

PSG misslyckades med Angel di María förra sommaren, då på grund av FFP-begränsningar. Nu skriver RMC att Laurent Blanc älskar di María och att PSG återigen planerar för att plocka in honom i sommar. Framför allt när PSG misslyckades med att värva Memphis Depay.

PSG har dock fortfarande begränsningar i hur mycket pengar de får spendera på nyförvärv, så därför lär de först och främst göra sig av med Ezequiel Lavezzi. Dessutom vill PSG låna di María med en köpoption, som träder i kraft för 2016 års transferberäkningar.

Publicerad 2015-05-08 kl 17:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons