Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

TV: Svenska tvillingarna dribblar med Barcas stjärnback

De svenska tvillingarna Josef och Jakob El-Zeinhar gjort sig kända världen över under namnet ”Skill Twins”. De har en egen youtube-kanal med mängder av följare, och på senare tid har de turnerat omkring för att träffa några av fotbollens främsta profiler och visa upp sina konster. Fotbollkanalen.se har tidigare rapporterat om hur bröderna imponerade på Bayern Münchens tränare Pep Guardiola, och nu har de även utmanat Barcelonas stjärnback Jordi Alba på dribblingar och att trixa med bollen. Stundtals fick den spanske landslagsmannen anstränga sig för att hänga med i de kvickfotade finterna.

[youtubeplay id=”3ZItNr1QNxY” size=”medium”]

Publicerad 2015-05-10 kl 13:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons