Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inter uppges jaga mittfältsstjärna i Ryssland

Minns ni den ungerska mittfältaren Balázs Dzsudzsák? 2011 spelade han i PSV och var en av de bästa spelarna i den holländska ligan innan han försvann iväg till ryska luftslottet Anzji. Sedan tre år tillbaka spelar mittfältaren i Dynamo Moskva, men har ett kontrakt som löper ut i vinter. Nu jagas 28-åringen av en rad Serie A-klubbar, där Inter förväntas leda racet.

– Inter? Det är en ära att bli nämnd med en klubb som Inter, det förnekar jag inte. Det fanns en möjlighet att gå till Milan i januari och vi var nära att komma överens. Nu vet jag inte vad som händer i framtiden, vi får se, säger han till russianfootballnews.com

 

Publicerad 2015-05-15 kl 19:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons