Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Falcao klar för Chelsea

Manchester United lånade in Radamel Falcao för dyra pengar från Monaco. Men anfallaren fick inte alls till det i klubben. Bara fyra mål under säsongen och en insats som lämnade en hel del i övrigt att önska.
Louis van Gaal meddelade efter säsongens slut att man inte utnyttjar den köpoption som fanns knuten till låneavtalet. Men Falcao kan bli kvar i Premier League ändå. Enligt bland annat spanska Marca och AS, samt flera engelska medier, är anfallaren nämligen klar för titelvinnande Chelsea. London-klubben är på jakt efter en ersättare till Didier Drogba som nu avslutar karriären.

Publicerad 2015-06-04 kl 11:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons