Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barca-presidenten: Pogba är ett ledande mål

Paul Pogba har under den senaste tiden kopplats samman med en flytt till Barcelona. Och det är mer än bara rykten, katalanernas intresse är stort för motståndaren från lördagens Champions League-final.

– Det är sant att Pogba är ett ledande mål för oss och vi är självklart intresserade, men jag kan inte säga något mer om det. Vi är förbjudna att värva spelare fram till januari så jag kan inte prata om det, säger Barcas president Josep Bartomeu enligt Goal.

Pogba själv menar dock att han trivs väldigt bra i Juventus och inte kan se sig någon annanstans just nu.

Publicerad 2015-06-07 kl 16:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons