Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Succétränaren fortsätter i Barcelona

Trots tre tunga titlar har det funnit frågetecken kring Barcelonatränaren Luis Enriques framtid i klubben, men nu verkar det vara klart att han fortsätter.

– Det finns ingen anledning att oroa sig, Luis Enrique kommer att fortsätta. Hans säsong har varit tio av tio, det finns ingen anledning att bryta hans kontrakt, sade Barcelonas president Josep Maria Bartomeu i spansk radio på måndagen.

Spekulationerna om succétränarens framtid kommer av att han visat missnöje med att sportchefen Andoni Zubizarreta (som anställde Enrique) fick sparken i januari. Efter segern i lördagens Champions League-final ville huvudpersonen själv inte svara på frågor om framtiden, utan bara fira att säsongens tredje tunga titel var i hamn.

Publicerad 2015-06-08 kl 13:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons