POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Zlatan har meddelat Milan att han vill tillbaka

Det ryktas, som vanligt, mycket kring Zlatan Ibrahimovic. I England rapporterar flera tidningar att Liverpool, Arsenal och Chelsea är ute efter PSG-anfallaren. Samtidigt kommer nu uppgifter som pekar i en helt annan riktning. Enligt Sky Sports Italia har Zlatan talat om för Milan-bossen Adriano Galliani att han vill återvända till klubben.

Det hela ska enligt Sky ha gått till så att svenskens agent Mino Raiola träffat Galliani och då pratat i telefon med Zlatan som visat intresse för ett treårskontrakt med de rödsvarta. Enligt tidningen kommer Milan nu att vända sig direkt till PSG för att få till en affär. Raiola har tidigare sagt att Paris Saint Germain inte kommer att sälja sin stora stjärna.

Zlatan spelade i Milan mellan 2010 0ch 2012.

Publicerad 2015-06-09 kl 23:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto