Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juve uppges överens med Roma-mittfältaren

Enligt tidningen L’Unione Sarda ska Juventus i natt ha kommit överens med Cagliari angående Radja Nainggolan. De skriver att Juventus betalar 18 miljoner euro, unge Andreas Tello och ett lån av långtidsskadade Filipp Matiello för Cagliaris del av Nainggolan, som även ägs av Roma. Tidningen skriver vidare att Walter Sabatini, sportchef i Roma, är i ständig kontakt med Cagliari för att delägarskapet mellan klubbarna ska redas ut.

Radja Nainggolan har spelat i Roma sedan januari 2014.

Publicerad 2015-06-10 kl 15:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons