Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bayern-ikonen: Schweinsteiger kan lämna för United

Bayern Munchens mittfältare Bastian Schweinsteiger kan lämna för Manchester United, det säger den förre lagkamraten Roy Makaay. Den tyska tidningen Bild skrev i förra veckan att mittfältaren bestämt sig för att att stanna i Tyskland, men på grund av Schweinsteigers relation med Louis Van Gaal hävdar Makaay att en flytt till England ändå kan ske i framtiden.

– Bastian är en underbar spelare, en världsmästare. Om ni såg honom i VM-finalen blödde han överallt men kom tillbaka in på planen. Han och Van Gaal hade en bra relation så det skulle inte förvåna mig om han går till United, säger holländaren till Goal.com.

– Jag hoppas att han stannar i Bayern. Han är en kille från klubben och han måste stanna där. Men om han beslutar sig för att flytta skulle det inte vara en överraskning om han bytte till Man United med tanke på den goda relationen han har med managern, fortsätter Makaay.

Publicerad 2015-06-15 kl 15:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons