Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan till Qatar för möte med PSG

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic ska träffa PSG:s ägare för att diskutera sin framtid i klubben, skriver Gazzetta dello Sport. Mötet uppges äga rum i Qatar, dit svensken flyger redan på måndagen.

På söndagskvällen sänkte han Montenegro med två mål när Sverige tog en viktig seger i EM-kvalet. Nu ska även klubbframtiden mejslas ut. 33-åringen kopplas ju ihop med en återkomst till Milan och Gazzettan uppger att ”Ibra” själv är sugen på att tacka ja. För närvarande har han dock ett år kvar på sitt kontrakt med PSG, där han tjänar ungefär 120 miljoner kronor per säsong, rapporterar tidningen.

Milan ska ha lagt fram två erbjudanden till Ibrahimovic, där han kan välja mellan att tacka ja till ett tvåårigt avtal med en lön på 90 miljoner kronor per år eller ett treårigt avtal med en lön på 60 miljoner kronor.

Annons

När Zlatan Ibrahimovic själv fick frågan om sin klubbframtid under landslagssamlingen svarade han att han bara förhåller sig till det kontrakt han har med PSG.

Publicerad 2015-06-15 10:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto